Una història de por....

Això va succeir fa dos anys. És un relat real de la persona protagonista advertint del perill que li va tocar viure...

Un noi estava parat a la riba de la carretera enmig d'una fosca i tenebrosa nit fent auto-stop, alhora que estava caient una tremenda tempesta. Això succeïa en la matinada del 31 d'octubre.

Va passar un temps però ningú es detenia. La tempesta era tan forta que amb prou feines si s'aconseguia a veure a uns 3 metres de distància. De sobte va veure com un cotxe negre, s'apropava lentament i al final es deté. L'home, sense dubtar-ho, pel precari de la seva situació, es puja al cotxe i tanca la porta; en acomodar-se en el seient posterior s'adona amb sorpresa que no hi ha ningú enfront del volant.

El cotxe arrencava suau i pausadament. El tipus mira cap a la carretera i veu amb horror que el cotxe es dirigeix inexorablement cap a una corba. Espantat comença a resar i implorar per la seva salvació, en advertir la seva tràgica destinació.

El tipus no ha acabat de sortir del seu espanto quan just abans d'arribar a la corba, entra una mà tenebrosa per la finestra del xofer i mou el volant lentament però amb fermesa. Paralitzat del terror i sense alè, s'aferra amb tota les seves forces al seient. Immòbil i impotent, veu com va succeint el mateix en cada corba del tenebrós i horrible camí, mentre la tempesta augmenta la seva força.

El tipus, traient forces d'on ja no queden, es baixa del cotxe i es marxa corrent fins al poble més proper. Passejant, tot xopat, es dirigeix a una taverna que es percep al lluny, entra a ella i demana un whisky i, tremolant encara, els comença a relatar a tots els presents, l'horrible experiència que acabava de viure.

Es va fer un silenci davant la sorpresa de tots els presents. La por apuntava per tots els racons del lloc. Al cap d'una mitja hora arriben dos tipus tots mullats i li diu un a l'altre en to molest:

- Mira Juan! Mira es el fill de PIP, que es va pujar al cotxe quan ho veníem empenyent
unA NIT E LLUNA PLENA UN pastor que aquesta amb el seu ramat d'ovelles, i en això que s'apropa una vaca i li diu:

- Hooola passstorrr.
El tio que va fer un crit de terror surt corrent, el gos que li segueix, després de 20 km. el pastor es para exhaust i el gos que li veu diu:

- Quin esglai que ens ha donat la vaca!!

Afegeix un comentari nou