Una pèrdua de confiança no només des del Parlament

La pèrdua de confiança que dijous podria ser majoritària al Parlament de Catalunya no només ve dels partits polítics, majoritàriament els unionistes, sinó que també es respira entre la població, hagin votat o no uns partits contraris a la independència. Sí, tots plegats estem molt cansats d'un govern, amb Torra al capdavant, que no genera cap tipus de confiança i paralitza l'acció de govern que caldria esperar.

El recorregut iniciat ara fa un parell d'anys no ha estat només estroncat per l'Estat, sinó també pel propi govern i els partits polítics que li donen suport. Molta gent està esperant passar pàgina i que vinguin cares noves, amb el compromís de tirar endavant el país.

Els catalans no ens mereixem el tracte que rebem de l'Estat espanyol, però tampoc el que es desprèn de l'actual govern català. La història del nostre país ha quedat tacada per un mal obrar d'uns polítics incapaços de governar. Han paralitzat el país gairebé dos anys, i el pitjor de tot és que no tenen ni idea de com continuar. 

Probablement haurem de concloure que l'anterior govern va pecar d'ingenuïtat, pressionat pel clam popular d'una gran part de la ciutadania, però l'actual govern no ha demostrat ser digne de liderar el país, encara que sigui en una situació caòtica. És precisament quan hi ha dificultats que es demostra la capacitat de dirigir un país, i aquesta capacitat és inexistent.

No sé si el desig dels que ens sentim profundament catalans i cansats de la injustícia que ens arriba des de l'Estat espanyol, ha de ser d'aconseguir unes eleccions anticipades al Parlament, però de ben segur el que no volem és un govern com l'actual.

Afegeix un comentari nou