Una tarda a la Villette

Cité des sciences et de l'industrie
Ens queden només unes poques hores a París.
 
Decidim apurar el Museum Pass i entrar a La Cité des sciences et de l'industrie que està situada dins del parc de la Villette. Seria més o menys com visitar la ciudad de las artes i las ciencias de València o el CosmoCaixa.
 
Creiem que als nens els hi pot agradar i de fet els hi agrada i molt.
 
Hi ha una gran quantitat de coses per remenar i tocar, experiments per fer, objectes per manipular, audiovisuals i fins hi tot rates i micos de laboratori.
 
Cité des sciences et de l'industrie
Hi entres, però ben bé no en saps l'hora que en sortirás.
 
A destacar del museu, dons... el pavelló dels transports.
 
Hi ha un munt de simuladors.. De trens, d'avions, de creació de cotxes ecològics. Us deixo un vídeo per que us en feu una idea.
 
 
 
 
 
Després del museu... A descansar al Parc de la Villette. 
 
Temps enrere en aquest lloc es trobaven l'escorxador i el mercat de bestiar, l'espai va ser transformat a partir de 1984 en un immens parc urbà dissenyat per Bernard Tschumi. L'arquitecte s'inspirà en la filosofia deconstructiva i el resultat és un parc que no te cap mena de similitud amb cap altre i on la lògica no funciona, vaja, un lloc ideal per perdre-s'hi i descobrir-hi una pila de coses.
 
En el parc hi ha 10 jardins temàtics i 26 follies que no son més que acolorides i geomètriques peces arquitectòniques que contrasten amb la vegetació del parc.
 
Nosaltres en tenim prou amb la gran esplanada amb vistes a la Geoda i al canal de Saint-Martin, lloc habitual  de concerts a l'aire lliure, d'espectacles al carrer, de festes multitudinàries i de esbarjo en general.
 
Ens estirem a la cuidada gespa mentre escoltem música, juguem a fer quatre volteretes i observem tot el que ens envolta.
 
 
 
 
 
 
La Villette                    
 
La Géode
 
 
 
 
La Géode
1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Joanlenam

Es com una joiguina nova ....

Enviat per Joanlenam el Ds, 29/09/2012 - 16:06

Es com una joiguina nova .... te atractiu el format. Be i si d'aquesta manera s'asabenta algu mes del treball que faig, millor que millor. 

He fet un grup, has vist ? però he quedat encallat en alguns pasos.... mica en mica.