Vi Novell del Celler del Masroig

"Per Sant Martí, mata el porc i enceta el vi"

Vi: Vi Novell, Celler del Masroig

DO: Montsant

Raïm: Carinyena 40%, Garnatxa 40%, Ull de llebre 20%

Elaboració: vi novell vinificat amb maceració carbònica.

Grau: 13º

Preu: 5€

Glopets: Olors de violetes, cireretes i pegadolça de regalèssia, d'aquella que compràvem a Andorra o a Perpinyà, plana, lluent. En boca és suau, gens dens, però ampli i persistent. Té nervi, i passa molt bé. És un vi divertidíssim amb fruita i pegadolça. Tot i ser un maceració carbònica, no té tantes notes de iogurt com Les Sorts Jove, i tampoc té tant cos com el Solà Fred, els seus germans de celler, però en canvi és més fi, més elegant, més femení.

La idea és esplendida, treure un vi nou al mercat és per gent valenta, i empenta al Celler del msroig no n'hi falta. Tres vins joves, criances i reserves un vi per vinacoteques que participen del cupatge -l'Ètnic-, carinyenes per l'exportació amb deniminació de finca -Clos de Noi-, vins dolços. Garnatxes i carinyenes per un tubo. No hi ha qui els pari. L'etiqueta del vi és antologica, tradició i modernitat. Els en demanaré un poster.

De porc i de senyor se n'ha de venir de mena, i els del Celler del Masroig ens han alegrat el Sant Martí i han quedat com uns senyors. Nosaltres disfrutarem com uns porcs.

Salut,

Afegeix un comentari nou