Voleu llegir el conte?

Us deixem el conte de "El drac i l'amistat" en format text, juntament amb els dibuixos que vam fer del conte. Ah! i també podeu escoltar la versió final amb música lliure.

Hi havia una vegada una bruixa que és deia Berruga que volia dominar el món i tenia un drac molt dolent que és deia Bru, aquest feia tot el que li deia la bruixa, això passava durant l’època dels romans, tot perquè la bruixa es volia venjar dels humans i sobretot dels nens perquè no li agradaven gens…..

Al poble hi quedaven només dos nens, un nen que es deia Alex i una nena que es deia Laia. Un matí el drac va sortir a raptar nens (els pocs que quedaven), quan es va trobar amb els nens, la Laia que era més gran va poder córrer més i amagar-se, però l’Alex com que era més petit quan va adonar-se ja estava entre les urpes de la bèstia. I aquest va ser raptat pel drac Bru mentre estava jugant amb la pilota.

La Laia quan va veure que el seu amic no hi era va decidir d’anar-lo a salvar, així que va sortir cap al castell de la bruixa que ja era per tots conegut.

Una tarda quan el drac estava al castell va entrar a la cambra on era l’Alex. Aquest no va tenir por d’ell i li va preguntar que si volia jugar amb ell, així que el drac Bru va veure que els nens realment no eren tant dolents com li havien dit.

La Laia va arribar al castell de la bruixa, en veure que tenia que entrar dins va estar pensant la manera de fer-ho però no sabia com. Estava trista però de cop i sense saber com és va enlairar fins a la finestra on estava el nen capturat.

Tant bon punt quan va entrar per la finestra i va veure que el nen estava parlant amb el drac va cridar: ah!! Però l’Alex li va explicar que no era tant dolent com semblava i a partir de llavors és van fer bon amics. La bruixa Berruga en veure que no podia controlar el drac, el va deixar lliure i va marxar a unes altres terres per buscar-ne un altre.

I quan van sortir del castell, va aparèixer la deessa de la protecció, els va tornar al seu poble que és deia “Pessigolla” i allà estaven tots el nens que havien desaparegut i els hi va donar com a premi una caixa màgica amb uns músics petits. El drac es quedar al poble i els va portar tot el menjar que necessitaven i sobretot va comprendre que els nens no son dolents, sinó que la seva amistat els fa ser lliures.

Aquest conte ha estat creat i narrat per: l’Aisha, la Sofia, la Mariona, l’Alexandra i la Míriam. Amb l'ajuda de Joan Bosch i Ricard Ferran.

Afegeix un comentari nou