Vota independència #votaindependencia

Avui, dia 10 del 10 del 2010, a les 10 i 10 del matí, hi ha crida blocaire per demanar el vot independentista. I jo, no me n'he pogut estar de sumar-m'hi.

Com tots sabem el vot independentista està dividit i hi ha 3 forces polítiques que el demanen... A molts, els passa pel cap votar a Convergència per això del vot útil... però als que realment penseu en la independència i la voleu, no us preocupeu gaire per el vot útil. Segons les enquestes, com bé apuntava l'amic Xavi Mir al seu bloc, CiU guanyarà les eleccions, o sigui que no cal que ens en preocupem. Cal que el nostre vot sigui independentista, sigui quina sigui la formació que votem. Estigueu tranquils, que quan toqui votar independència ho faran junts! Si és que això ja ho sabem! els objetcius són els mateixos! Doncs deixem-nos de lamentar de perquè van separats i decidim-nos i promovem el vot independentista!

El que ens interessa és que al Parlament s'hi faci força, i hi hagi qui vetlli per aquest interès i, sobretot, que el debat sobre la independència d'aquest nostre país no decaigui de nou a allò de que som quatre arreplegats, sinó just el contrari, que es vegi que encara que amb sigles diferents, tenim un objectiu comú i que som capaços d'assumir-lo, tard o d'hora.

I és que el veritable vot útil és votar pel que creiem i pel que volem, i encara que la representació serà baixa, cal fer força, per cada dia anar a més. La independència no serà d'avui per demà i depèn de que acabi sent, de tots nosaltres.

Vota independència!

3 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Roser Maresma

fe d'errades

Enviat per Roser Maresma el Ds, 09/10/2010 - 19:41

perdoneu-me, he intentat fer servir això de la publicació retardada, és a dir, que escrius un apunt i poses el dia i l'hora que vols que surti i no m'he n'he ensortit i això provoca un desfassament de dates... ho sento!!
prometo aprendre'n!

admin

Resolt

Enviat per admin el Dg, 10/10/2010 - 10:26

La tècnica no ens ha ajudat a l'avançada, però ja ha quedat resolt (al segon).

Bon diumenge 10-10-10!

rmc

merci!:)

Enviat per rmc el Dg, 10/10/2010 - 14:59

merci!:)