Voti, voti, voti,...!

Sembla ser que ja tenim la/es llista/es per votar el 27S per la independència! Després de moltes negociacions han arribat a un acord i podrem votar. Emocionant veure que la independència està a les nostres mans més que mai!

El que trobo encara més emocionant és que podem parlar que un any més la Festa Major d’Arenys ha sigut tot un èxit; com sempre la participació i implicació dels arenyencs en tots els actes i esdeveniments ha sigut genial! Els gegants, que enguany han celebrat els 60 anys d’en Tallaferro i la Flor d’Alba, cada any mouen més gent i més il·lusió, sobretot entre els més petits de la vila i això com a part implicada, és molt gratificant!

A un mes de les esperades festes de Sant Roc, amb la Nocturna, La Pesta i Els Macips, entre d’altres, ens hem de sentir orgullosos del que tenim i del que som!

Llàstima que a les completes a Sant Zenon, un any més s’ entonés el  “voti,voti,voti, pastisser qui no voti!”. No una llàstima pel fet que la gent s’expressi, ni que entrin a cantar l’himne (al contrari, ho trobo perfecte que d’una manera o altre la gent participi!) , si no que una part d’aquests hagin fet al pastisser (amb tot el respecte del món) alcalde de nou... perquè capgirar-ho “tot” a la nostra vila des de l’oposició poca cosa podrem canviar.

Honor i Glòria!

 

Salut i Visca Arenys de Mar! 

Afegeix un comentari nou