Decret 0 - Recurs 1

Al marge de la decisió final del TSJC sobre la data de les eleccions al Parlament, convindria saber si el procés, i en concret el decret del govern, s'ha fet correctament o bé els polítics han estat mal assessorats. Es tracta de fer bé les coses, i com que estem tan acostumats a que el govern les faci malament, ja res no ens sorprèn.

La situació d'avui és molt confusa i això de no saber si haurem de votar aquest febrer o podrem esperar el mes de maig no ajuda gens. De moment s'ha congelat el decret i ara haurem de veure com el defensa el govern i com justifica el recurs l'advocat que l'ha presentat. Entretant el temps continua corrent i el procés electoral no s'atura.

En aquesta ocasió entenc la reacció del TSJC i no hi veig males arts com alguns polítics apunten a les xarxes. El problema, com ja avançava ahir, és que ens hem acostumat a portar-ho tot al jutjat i la política està encallada. No pot ser que siguem incapaços de funcionar políticament sense haver-hi d'intervenir els jutges, perquè al meu entendre això no beneficia a ningú.

Si no vaig equivocat, aquest dijous és el marge que s'han donat per tenir una resposta de les dues parts implicades, govern i advocat recusador, i espero que després no passi gaire temps perquè es desencalli del tot. Ja deia jo ahir que tant m'era una data com l'altra. Entenc la situació, però el que no pot ser és que juguin amb nosaltres i ens confonguin d'aquesta manera. Qui hi guanyarà? De moment hi perd la ciutadania que no entén res.

Afegeix un comentari nou