El risc de la muntanya

Avui hem rebut una notícia bona i una altra de dolenta. Un boletaire ha localitzat sa i estalvi el menor de 8 anys que havia desaparegut ahir i que el varen estar buscant per tot arreu. Aquest matí mateix, però un excursionista que es trobava al Montseny s'ha estimbat i ha perdut la vida.

La muntanya que tant ens aporta, sobretot a les persones que viuen en gran ciutats, té els seus riscos i no sempre comporta bones notícies. El risc de perdre's o prendre mal existeix, i a vegades ens n'oblidem. No prenem suficients mesures, potser perquè no hi veiem la dificultat o perillositat.

Entretant avui, unes quatre mil persones es manifestaven pels carrers de Barcelona defensant la unitat d'Espanya. És la torna a les manifestacions de l'onze de setembre, sempre amb una concurrència menor, però que demostra que al país hi ha diversitat d'opinió.

La sorpresa d'avui ha estat l'absència de C's. No sé si és una estratègia, però les declaracions i comportament dels seus líders darrerament, ha estat molt propers a PP i Vox, i no sembla que hi hagi d'haver motius per separar-se'n en una ocasió com la d'avui. Com que molts mitjans n'han parlat, segurament aquests dies ens explicaran els motius per no passejar-se de bracet amb la dreta espanyolista.

Afegeix un comentari nou