El servei de pediatria en perill

L'Agenda es fa ressò del comunicat de Junts per Arenys, sobre la possibilitat que el CAP d'Arenys de Mar perdi el servei de pediatria. Segons diu el comunicat, semblaria que l'equip de govern municipal no ha donat resposta al Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, sobre la cessió de terrenys per ampliar el CAP.

Aquesta informació s'hauria de contrastar amb la que ens pugui donar l'equip de govern, ja que sembla molt estrany que un servei com aquest no se li presti prou atenció i es deixi perdre, sobretot pensant que fa molts anys que es parla de l'ampliació del CAP, una actuació que va quedar frenada per la crisi econòmica de 2008, però que ara hauria d'estar sobre la taula.

Abans, doncs, d'opinar al respecte, ens caldrà escoltar l'equip de govern. Hi ha serveis que són bàsics i que no es poden perdre. Fa uns mesos els nostres veïns d'Arenys de Munt es queixaven per haver perdut el servei de pediatria i haver de venir a Arenys de Mar. Segons diu el mateix comunicat, la idea del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya seria el de concentrar el servei de pediatria de diferents pobles veïns de la comarca.

És important, doncs, que tots els partits polítics representats a l'Ajuntament d'Arenys, govern i oposició, vagin junts per aprovar la cessió de terrenys imprescindible per donar un millor servei al CAP de la vila, i evitar que serveis actuals es traslladin a un altre municipi.

Demanem transparència i informació de l'equip de govern, i una tramitàció ràpida sense entrebancs, per aconseguir una millora de les prestacions del CAP de la vila.

Afegeix un comentari nou