Imatges de Llavaneres (1950-1960)

Fa anys, jo diria que bastants, van venir uns senyors a casa per recollir un munt de fotografies i negatius que el pare els hi regalava amb molt de gust i il·lusió, sobretot la mare que veia el rebost una mica més endreçat. Aquelles caixes eren plenes de gent, històries i fets que les filles no reconeixíem per moltes raons. Una: no eren de casa; dues: no eren d'Arenys.

Que el meu pare havia estat fotògraf ja ho sabíem, però que hagués estat un reporter d'un xic d'història local, la veritat, no n'havia estat conscient fins avui.

Bé, gràcies a la donació feta pel pare, el Museu-Arxiu de Sant Andreu de Llavaneres ha pogut organitzar una exposició amb moltes d'aquelles fotografies que mostren com era el poble, la gent, les festes i les jornades laborals als anys 50/60.

Dimecres 31 a la tarda s'inaugura aquesta exposició i a casa estem tots com criatures amb sabates noves. Ja us podeu imaginar que el protagonista de tot plegat no toca ni quarts, ni hores, i es que nosaltres ens ho agafem com si fos festa major i de la grossa. Anirem tots junts fins al Museu i xalarem d'alló més del moment perquè toca i perquè ens ve de gust! I perquè cada dia no tens un pare, que amb 78 primaveres, sigui tant protagonista!!

Si voleu visitar l'exposició romandrà oberta fins el 25 de novembre al Museu de Llavaneres.

Enhorabona pare!!

Afegeix un comentari nou