Nova secció a L'AGENDA

Aquest apunt és per advertir de la nova secció que la revista local L’AGENDA ha incorporat a la pàgina 3, a la part inferior, just damunt del faldó publicitari.

L’ AGENDA s’ha inspirat en el programa que emet TELEVISIÓ DE CATALUNYA, SIS A TRAÏCIÓ, on els concursants exposen una història que han viscut en primera persona. Els finalistes del concurs (i també els espectadors des de casa) han d’endevinar si les històries són VERITAT o MENTIDA.

La història que presenta L’AGENDA en aquest número de febrer va dels suposats contactes entre ERC i CIU per tal que aquests darrers s’incorporin al govern d’ Arenys a petició dels republicans.

Celebro aquesta nova secció de L’AGENDA però hi he trobat a faltar la solució (Potser és que sortirà en el proper número). Estaria bé que L’AGENDA hagués avisat d’aquest “entreteniment” o si més no, situar aquesta secció a la pàgina 20, juntament amb els SUDOKUS.

Com que hi ha gent que no ha entès que això és un ENTRETENIMENT, no em puc estar de desvetllar la solució:

La història de L’AGENDA és.......(sona la música del “suspense”)............: MENTIDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Encoratjo L’AGENDA a continuar amb aquest ENTRETENIMENT, però que no el barregin amb les notícies, que són “coses” que han d’estar contrastades i confirmades a través de fonts (en plural) fiables.

Afegeix un comentari nou