...que els morts, enterrint els seus morts...

Ara entenc perque no hi han vius.
Lo que encare no me explico com es que, estant morts, se escolta tan soroll. I es veuen els morts, corrent mes de lo que els correspont. In clos aqui a la terra, hasta els morts fan comedia.
No me extranya. Avui he vist un altre programa de TV en que els tertulia"nets", eran noiets i noietes.
El relitçador habia escollit convenientment els planos i les preguntes adients, per quedar tot molt simpatic.
Recordeu aquells moments de quant erau menuts o menudes, amb els cosinets a casa de l'avia. Es tenia de fer totes les gracies de que eram capaços, i feiam una petita competicio entre cusinets. Els papas, tiets i tietas eran d'una sola familia am dos brancas.
Ara es far lo mateix, es a dir es mal-educa amb colectivitat. Es riuen las gracietes dels petits i petites, perque distreu a la gent gran.
Heu observat, el paternalisme del presentador o presentadora, dels convidats de suport, mes o menos, tambe paternalistes ?.
Sembla que es domina el no dir, " ai que mono !, que simpatic !".
El meu para eran 12 germans, per tan jo tenia 12 tiets i tietas i no se quants cosins i cosines i en las festes senyalades, la casa de l'avia (el avi ja era mort) es convertia amb un plato de Tv. El paper de l'avia era important,no podia mostrar preferencies, pro les tietas era une altra cosa.
Bueno prou, perque jo volia parlar dels morts que es volen fer pasar per vius. Pobrisons, no es donan conta de la pudor que deixan darrera seu !!!.

Afegeix un comentari nou