Ara també Casal Digital durant l'any!

Doncs si! torna el Casal Digital, però amb una novetat, i es que ara no només el realitzarem a l'estiu com era habitual desde ja fa uns quants anys, sino que a partir d'ara els nois i noies que vulguin podran aprendre més en profunditat el món de la comunicació. El Casal es farà els dimecres de 5 a 6:30h de la tarda a l'Espai Jove ubicat a l'edifici Calisay.

El Casal Digital és un projecte impulsat per Arenys.Org. La primera edició del Casal es va fer l'estiu de 2005 i des d'aleshores ha mantingut el seu principal objectiu d'acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació. Les primeres edicions del Casal es van fer amb nois i noies de 3 a 14 anys. Aquest estiu 2008 també s'ha realitzat el Casal Digital amb bona acceptació per part dels nens i nenes participants.

El Casal Digital és una activitat pionera en la promoció de les TIC i fa que els seus participants es puguin formar en matèria d'Internet i Comunicació, d'Ofimàtica i també de retoc fotogràfic, totes les eines que han de permetre elaborar el Diari Digital podeu llegir mitjançant la web del Casal Digital:http://arenys.cat/casaldigital i a partir d'ara també aquest bloc.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

ola

Enviat per Esperanceta el Dc, 26/11/2008 - 18:18

ola