La creu roja vol captar socis!

Actualitat
La creu roja inicia una campanya per captar socis

Hola Catalunya! Soc la Mariam! I us porto la noticia d'actualitat més interessant del nostre estimat, estimadissim, encantat, enamorat, encantador , bellíssim, adorable, admirable i molts més sinónims que no li podria donar a cap altre poble i tambe perque em cansaria bastant.

La creu roja inicia una campanya per captar socis.
Durant el més de Desembre, la creu roja farà una combocació telefonica als dos Arenys i a altres poblacions del Maresme.

L'objectiu és aconseguir més socis i alhora millorar el servei de socorrisme.
Laura Lopez, técnica de formació i captació de la creu roja, ha informat als arenyencs que durant els pròxims dies rebran trucades de la creu roja. Al Maresme hi ha 1.570 socis aproximadament i es vol aconseguir que en siguin més. Els socis hauran de pagar una quota anual que podran dividir en diferents mesos segons les seves necessitats.
Per al més de Febrer, la creu roja prepara un curs de firmació de socorristes per als noi i noies majors de 16 anys. Les inscripcions seran a partir del més de Gener.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

combocació telefonica?

Enviat per Esperanceta el Dm, 09/12/2008 - 15:45

combocació telefonica?

casaldigital

Casal

Enviat per casaldigital el Dc, 10/12/2008 - 18:34

Casal Digital
casaldigital@arenyautes.cat
http://www.arenyautes.cat/casaldigital
http://arenys.cat/casaldigital

si, si, combocacio telefonica. almenys, radioarenys ha anunciat que la creu roja trucaria un per un a tots els arenyencs. Ara be, ens ho podem creure? A mi em sembla que si. Si ho han dit per radioarenys deu ser veritat. Agraeixo molt que comenteu. Gracies