Les estrenes d'aquest Nadal

Hola! sóc en Pau i us volia recomanar dues de les pelis més taquilleres d'aquestes festes!!! Pérez 2 i Madagascar 2.

- Pérez. El ratolí dels teus somnis 2

Un nen de vuit anys decideix investigar com s'ho fa el ratolí Pérez per entrar a la seva habitació de nit i canviar-li les dents que li han caigut per una moneda o per alguna llaminadura. Gràcies a aquesta investigació, descobreix que el ratolí ha caigut en mans d'un malvat empresari que es vol fer milionari. Algú l'ha d'ajudar! La segona part d'aquesta comèdia animada promet ser una de les sensacions nadalenques per als nens i nenes.

- Madagascar 2

La història es reprèn a les remotes platges de Madagascar, just al mateix lloc on va acabar la primera aventura del lleó Alex, la zebra Marty, la girafa Melman i la hipopòtam Glòria, els animals del zoo de Nova York perduts a la selva. Juntament amb el rei Julien, en Maurice, els pingüins i els ximpanzés, decideixen abandonar l’illa. Per aconseguir-ho ideen un pla ben boig: reparar una vella avioneta accidentada. Els pingüins, amb els seus coneixements estrambòtics, són capaços d’arreglar-la i de mantenir-la a l’aire prou temps com per arribar a les immenses planures africanes, on els animals urbans trobaran per primer cop membres de les seves espècies que han viscut sempre en estat salvatge.

L’Alex troba els seus pares, que el donaven per mort, i haurà de demostrar el seu valor lluitant amb Makunga, el lleó que, amb la desaparició de l’Alex, esperava succeir el seu pare com a cap de la manada. Només hi ha un problema: l’Alex pensa que la competició és un concurs de ball.

Us les recomano!!!

Afegeix un comentari nou