Internet i la TDT

- Que es la TDT i diguem alguns canals:
El dia que definitivament no es podrà veure la tele sense TDT es 3/4/10. La TDT es la tele que es veu sense cable ni satel·lit. Disney Chanel tve1 TV3, 300, la sexta, Teledeporte, 8tv...

Us deixem un video-explicació de la TDT fet per la Generalitat:

- Quant va sorgir internet:
Va sorgir sobretot perquè els Estats Units volien trobar la forma de comunicar-se sense cables ni que els russos es donguessin compte. Internet va nèixer a 1 /1 /1983. El primer ordinador del món es deia “ENIAC” i el primer cop que el van engegar va deixar mitja ciutat sense llum. Internet el van inventar els militars va neixer el 1 de gener del 1983.Internet és la unió de milions de subxarxes domèstiques, acadèmiques, comercials i governamentals, és per això que a vegades se l'anomena "la xarxa de xarxes”.

La prehistòria d'internet es basa en la xarxa militar creada pel departament de defensa dels Estats Units. El 29 d'octubre de 1969 arrencava a la UCLA el primer tipus d'aquesta xarxa, anomenada ARPANET.

- Que es l'arpanet:
L'ARPANET es la primera xarxa d'internet va ser creada per el Departament de Defensa dels Estats Units. Va ser creada el 1869. Va servir per poder comunicar-se amb els seus enemics i amb els altres soldats.

Us deixem també un video-explicació d'internet:

Redacció Casal Digital

Afegeix un comentari nou