El misteri d'Évora

Hola a tots, sóc la Mariam El Sadr i avui em ve de gust parlar-vos del Misteri d'Évora...

El misteri d'Evora:

Évora es una ciutat al sud de Portugal on es fa molt vistosa la historia i la influencia romana i musulmana. Però un dia, concretament, el dos de novembre de 1959, els ciutadans de Evora es van sorprendre amb una pluja molt curiosa de rars filaments gelatinosos van començar a caure sobre la blanca ciutat d'Evora.

Molts cientifics de l'estat van recollir mostres per analitzar-ho i es va arribar a la conclusió de que es tractava de fibravina, una substancia composta per magnesi, calci, oxigen, i altres compostes quimics. Però el més interessant va ser quan en alguns dels filaments es van descobrir essers vius d'un tamany microscopic, PERO VIUS .

Els cientifics, perplexos van analitzar a fons aquestes formes de vida. Es van quedar amb un pam de nas quan van adonarse de que, aquell esser no pertanya a la terra. ERA EXTRATERRESTRE!!!!!

I aquí comença el misteri: les autoritats np van dir res i van guardar-se molt gelosament aquest secret. Fins que 20 anys després es va donar a coneixer publicament els estidis que es van fer i la evolució que feia l'esser. Als dos anys es va anant desintegrant fins deixar un petit filam que demostra la seva existencia.

Raul Berenguel, escriptor del llibre Interacció Biologica dels OVNIS, assegura que abans de la pluja viscosa, va ser present d'una forma circular blavosa al l que descriu amb grans moviments horitzontals a gran velocitat i parades brusques en sec.

La pregunta és: perquè el govern no n'havia dit res? Existeixen més fenomens extranys que els governadors ens intenten ocultar? I si tot aixó es cert, PERQUÈ?

Al Casal Digital no us mentim. Hem extret les fonts de webs d'actualitat cientifica. No li doneu molta importancia.

Us deixem la primera part d'un reportatge sobre el tema:

Fins la propera...

Afegeix un comentari nou