Transport públic urbà

Ara ha fet una mica més de dos anys, que en plena precampanya per a les eleccions municipals del maig del 2007, i des de la meva posició a l’ executiva local d’ Esquerra, escrivia aquestes línies sobre el transport urbà, o millor dit, sobre el repte de posar-lo en marxa a Arenys de Mar, i a més tenint en compte que aquesta era una reivindicació recurrent en les sessions d’ “Esquerra t’escolta” i “Esmorzars amb Esquerra” que vam fer aleshores.

Aquest proper dimecres 1 d’abril (dos anys més tard) fem una passa important incorporant un nou recorregut, que amb una freqüència d’ una hora (15 vegades al dia), connectarà tots els equipaments de l’àrea de ponent (que són molts) amb la riera. Serà possible per tant, anar en bus al Cementiri (i a Sant Elm), al Tanatori, al CEIP Sinera (abans no es desplaci a la seva nova ubicació), al pavelló i piscina municipals, al CAP, al Xifré, als Jutjats, als Serveis Socials, a la Policia Local, al CEIP Joan Maragall, a Correus, al Camp de futbol, al Maricel, a La Raureta, a l' Institut Tres Turons, als Bombers, als Mossos, a les pistes d’atletisme i al polígon industrial, per acabar, com fins ara, a l'àrea comercial de la Muvisa.

Aquesta és una solució parcial al problema de la mobilitat urbana amb transport públic. Cal seguir treballant (de fet ja s’està fent) per tal de veure com apropar alguns sectors de llevant al centre de la vila. Però aquí ha estat encertat aplicar aquella consigna del “divideix i venceràs”. “Dividir el problema”, que quedi clar.

Afegeix un comentari nou