Felicitacions als polítics!

Avui no em puc estar de felicitar a tots els partits per la seva feina. El Ple Municipal ha d'aprovar els membres del nou Consell d’Administració de Ràdio Arenys: Joan García, Victòria Piany, i Lluís Danés. Més enllà dels noms vull parlar del treball que aquests representen. Em puc imaginar la feina feta pels diferents representants polítics per tal de triar les persones que millor puguin ajudar a encarar aquesta nova etapa de la nostra emissora.

De ben segur que han estat moltes les reunions en les que, plegats membres del govern i de l'oposició, han proposat, discutit i valorat les millors opcions, sempre tenint en compte el treball que aquest Consell haurà de dur a terme, que no serà poc. Estic convençuda que aquestes trobades, segurament moltes i llargues, tindran el fruit esperat. Hem de tenir en compte que s'han acabat aquells patronats que es reunien amb prou feines dos cops a l'any per aprovar les programacions i el pressupost. Encoratjo als nous membres del consell a treballar i molt.

Tot i el consens amb que s'aproven els noms permeteu-me felicitar en especial a Ramon Vinyes, com a alcalde i a Jordi Pera, com a Regidor de Comunicació. Segur que tots dos hi han esmerçat molts esforços perquè segur que són conscients de la importància del moment. Amb l'EPE de Ràdio Arenys es fa un pas important i no s'hagués entès que ells no haguessin estat a la l'alçada i no haguessin treballat de valent perquè el Consell d'Administració fos efectiu.

Endavant amb la bona feina que tots fan ... jo em quedo tranquil·la tot pensant que treballen sempre així!

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Angel Torrent Vallespi

jajajajajaja que bona ets

Enviat per Angel Torrent Vallespi el Dc, 22/04/2009 - 18:39

jajajajajaja que bona ets Isabel!!