Lectures d'estiu

Hola soc l´Albert Serra i us recomanaré tres llibres per aquest estiu: El primer es el llibre del programa de TV3 "CracKòvia" (Ed. Columna).

Els seus perfils Feisbook, les jugades d’estratègia d’en Guardiola, els acudits d’Iniesta, el vocabulari de Nuñez els guions que no han vist mai la llum, o com pots crear els teus propis gags amb els “crackoviadhesius”, entre altres coses. Doncs tot això i molt més, ho trobaràs en aquest llibre!

Aquest llibre ha estat un dels millors que he llegit. M’ha encantat és el llibre de la meva sèrie de televisió favorita i com no, el tenia que comprar. Una de les coses que hi trobareu serà el feisbuk o potser els passatemps i als més divertits els acudits.Us animo a comprar el llibre per que es mol divertit.

- "Habitació 13" de Robert Swindells

La nit abans de l'excursió a Whitby, Fliss té un malson en el qual entra dins d'una casa fosca i sinistra-una casa amb ek terrible secret a l'abitació núm. 13. Quan l'endemà l'autocararriba a Whitby, Fliss s'adona que l'hotel on estaran s'assembla molt a la casa del seu somni. Però hi ha una diferècina molt important: no hi ha habitació 13. O sí? A les dotze en punt de la nit alguna cosa estranya li passa a l'Ellie-May, i encara que a ningú no li agrada massa aquesta noia, Fliss i els seus amics es troben ficats en un intent desesperat per salvar-la. Una aventura esgarrifosa, però plena d'humor i emoció, inspirada en un fet real.

- "El soldat que parlava amb els cruecs" de Xavier Bertran

En Pole té uns amics molt especials anomenats cruecs, «uns homenets diminuts que s'amaguen als racons insòlits de les habitacions». Tanmateix els necessita, perquè els seus ulls de nen veuen passar la guerra per davant de la finestra. I no solament això, sinó que amb els seus amics és obligat a formar part de l'exèrcit en la divisió anomenada Brigada dels Macarrons. A partir del moment en què han de viure a la caserna, la vida d'en Pole i els seus companys esdevé un infern del qual no els poden salvar ni els records ni les fugides a la imaginació.

Afegeix un comentari nou