Cada matí em volen dirigir des de TV3

Tota la olla de grills, esta convulsa. Els grills polítics, Els grills del món Mediàtic, Els grills del Món Financer, Econòmic, Jurídic, Tecnològic, Religiós, etc. També. TOTS... Els grills de “a peu”. En aquests moments, els grills de “a peu”, estan rebent tota la MALA INFORMACIÓ POSSIBLE per part de quasi bé tots els grills.

Tots són grills, però no de la mateixa naturalesa, de la mateixa família. I tots estan intentant portar l’aigua al seu molí. Als grills de naturalesa mediàtica, estan vivint, cadascú segons la seva corda, un moment gloriós. Un tema que no se els acaba, cada dia tenen coses a comentar-nos.

Avui començaré amb grill mediàtic per antonomàsia, i icona del espectador/a, major de edat, el “Déu Cuní”.
El Déu, ens orquestra diàriament en el seu espai “els matins de TV3”, amb la seva filharmònica dicció, i el seu temperament cuidadosament histriònic, acompanyat amb la variada coral de tertulians i comentaristes.
Jo no ho se, pero m’agradaria saber, si els tertulians o comentaristes, cobren per estar en el programa i formar part del decorat més o menys passius, que emmarca, molt ben dosificada, la pèrfida “enquesta diària”. Enquesta que més de dos i tres vegades, desprès de començar, ha hagut de canviar el redactat de la pregunta.

I falta una tercera opció, perquè a mes de a favor o en contra, hi ha com menys una tercera opció, “ ni a favor, ni en contra”. Però aquesta tercera opció no existeix.

- 1: per cada pregunta, al final de la jornada, quantes respostes efectives a favor i quantes en contra?. No percentatges de 80% si i 20% no.
- 2. Durant la durada en que es poden rebre respostes a l’enquesta, quin és el número de audi-vidents, comptats?
- 3. Es controla, que un, pugui enviar mes d’una resposta ?.
- 4. Es controla, l’índex de participació a l’enquesta ?. Es a dir, quina es la abstenció, dins dels teleespectadors al programa “Els matins de TV3”?.
- 5.Cobren els tertulians o comentaristes qualificats, o la nineta del seus ulls, l’au Fènix, Pilar Rahola ?.
- 6. Els que responen, a l’enquesta, han de abonar mes o menys diners, segons via telefònica o per SMS.

Segons me ha semblat escoltar aquest mati, s'han contat, 425.000. respostes, però no he pogut saber si es referien a telefonades o SMS. Tampoc m'ha quedat clar, de quin període de temps es referien, avui (un dia), o totes les respostes des de tal data fins a tal altre.

M'agradaria saber-ho.

Sr. Cuni, jo li tinc ficat el dit al ull, ja se que el meu dit es molt petit, i el seu ull molt gros, i parlo de l'ull que hi veu, no pas de l'altre.

Jo estic trist i enfadat, perquè TV3, “la nostra”, esta en la línia de la trampa i la manipulació tant de moda a tot arreu. Es a dir en la línia de la deshonestedat, camuflada de virtuositat Professional.

Aquest darrers dies hem vist tot un seguit de corrupcions econòmiques, de aprofitadors municipals, i altres des de mes a munt. Hem escoltat i vist al ex“President” (també Honorable?) per antonomàsia, dient que si s'ha de parlar clar, que si fa falta, ell ho farà. Ens ha dit, ja amb claredat absoluta que “. . si, que hi ha porqueria”. Espero que si, que ara toca. I toca tant en el camp dels diners com en el camp de les idees.

Sr. Cuni el “teledirigir” les nostres opinions, diu molt en favor del seu grau de professionalisme ambiciós, i molt poc a favor del nivell de la seva honestedat.

És la meva opinió, que a saber si es honesta !.

Afegeix un comentari nou