Torna el Casal Digital!

Finalment l'Ajuntament i Arenys.org ha arribat un acord per poder oferir un "Taller de Mijtans de Comunicació", aquest es realitzarà a l'Espai Jove del Calisay. Aquest taller serà una mena de continuació del Casal Digital, alhora que hi haurà una novetat important, la possibilitat d'emetre televisió per internet d'una forma molt senzilla i divertida, bàsicament mitjançant un programa anomenta "livestream", amb aquest es pot emetre en directe o en diferit tota mena de continguts. Aquest any ja disposem d'un ordinador exclusivament per el muntatge i edició amb un programa fàcil d'utilitzar, camera de fotos digital i una camera de video HD, tot aquest material ja el posa Arenys.org.

- OBJECTIU:

L'objectiu del taller serà basicament familiaritzar-nos amb els mitjans de comunicació que tant habitualment utilitzem a casa, la televisió, la ràdio i l'ordinador (internet).Cada divendres treballarem un format diferent, ja sigui el reportatge, la noticia, l'enquesta, una peça de ficció (mini-curt), una peça documental, etc. Aprendrem a muntar, editar, gravar i fotografia digital. A més a més farem informàtica, perquè aprenguin on buscar informació per a realitzar els seu treballs de classe, com buscar-la i triar-la correctament, les xarxes socials: twitter, fotolog, facebook, blogs, podcast i totes aquestes eines que son ja el pà de cada dia en el món de la informàtica. La televisió estarà ubicada a la web del Casal Digital i començarà a estar operativa a partir de que tinguem ja material muntat i que podreu veure quan vulgueu: http://arenys.cat/node/1701.

- QUAN I ON ES FARÀ:

Es Casal Digital, el farem els divendres de 17h a 18:30h a la sala d'ordinadors de l'Espai Jove del Calisay. El taller començarà en principi el proper divendres 19 de febrer i acabarà el 18 de juny, coincidint amb l'inici del Casal Digital d'estiu.

- EDAT:

El taller el poden fer nens i nenes de 8 a 14 anys sense cap problema.

- PREU I CARNET:

El preu del taller es de 12 euros al mes, això inclou el material i un carnet d'Arenys.org amb descomptes a diverses botigues d'Arenys.

- INSCRIPCIÓ I EL PAGAMENT:

El primer dia del Casal Digital se us donarà una fitxa que haureu de portar degudament complementada. Pel que fa el pagament es farà via transferencia bancaria al compte d'Arenys.org, a la fitxa ho tindreu tot explicat. Casa mes se us donarem un full amb el que farem cada setmana i si necessitem que portin algun material concret com una camera digital, pendrive, roba per disfressar-se de presentador/a...

- NOMBRE DE PLACES:

Les places del taller son limitades, així es que agrairiem que si us interessa o teniu algun dubte ens envieu un mail de confirmació a casaldigital@arenyautes.cat o truqueu al 626.651.258 (Joan). Teniu temps de confirmar fins el dilluns 15 de febrer, a data d'avui ja tenim forces confirmacions. Si esteu interessats confirmeu aviat!!

- ASSISTÈNCIA:

Pel que fa l'assistència al taller, no hi ha problema que si el nen o nena arribi una mica més tard, sobretot pels que surten de l'escola a les 5 i tampoc no passa res si hi ha alguna setmana no pot venir, simplement ens aviseu i llestos. L'horari es flexible, ja que l'aula d'ordinadors la tenim demanada de 17 a 19h, per tant si algun nen/a és vol quedar una estona més a partir de les 18:30h perquè ha arribat més tard, no hi haurà cap inconvenient.

- SETMANA SANTA:

També estem preparant un Casal Digital especial per "SETMANA SANTA" que ja està a prop. Si esteu interessats, també ens ho podeu fer saber. El dies els hem d'acabar de determinar.

- WEB DEL CASAL DIGITAL:

El Casal Digital disposa d'una web i un bloc propis, en els que anem publicant tot el que es fa fent durant el Casal que podeu consultar quan i on vulgueu: http://arenys.cat/casaldigital. Amb aquest sistema podreu fer el seguiment del que anem fent cada setmana.

Us esperem!

Afegeix un comentari nou