PRODUCTIVITAT

La productivitat es l'eina de moda, dins les baralles polítiques ?.
I tal com se esta presentant, sembla que la crisis hagi estat cosa dels treballadors, que no son prou productius.
A mi amb semblava, que uns determinats grup de "treballadors" de guant blanc i experts finances, per un excés de PRODUCTIVITAT FINANCERA, eren els culpables primes i principals de la crisis.
El inefable Cuni, director del ILUSIONAT PAIS NOSTRE, va posar-se en el seu trono i va col•locar als dos nens trapelles, davant seu, i darrera d'una tauleta, que semblava un pupitre de parvulari.
L’ imatge ja era humiliant. Lo que van dir, tan el trapella de la UGT com el de CCOO, de que se havia de augmentar la productivitat, era i es penós. Semblava que escoltes les argumentacions del PP.
El baixet francès Sarkozy, dient que se ha de re inventar el capitalisme. I els dos prohoms del sindicalisme català, dient que se ha de augmentar la productivitat, amb varem fer pensar, que jo tinc sort, perquè estic jubilat i amb lo que amb falta fins arribar al altra barri. A aquets brètols, afortunadament per mi, ja no els quedarà temps per variar-me les meves condicions de damnificat. (social o laboral).
Jo intueixo, que no es el Capitalisme, es el ANONIMAT lo que se ha de impedir, perseguir o i legalitzar.
Si hi ha anonimat, on es l'autor?, qui es el malfactor?. Hi han fets, pro no hi han autors, o no se sap quins son els autors.
Aquestes elucubracions se han de estudiar amb mes deteniment. Ho faré. estarem en contacte.

Afegeix un comentari nou