critic

Un altre vegada comencem la casa per la teulada .

El nostre ajuntament acaba de començar les obres de la riera , i per no tenir problemes se li ocurreix que tots els cotxes que baixin de la part alta es desviin per el carrer Olivar .Sense pensar amb tota la gent que vivim en aquest carrer , la Plana del Paraiso i el Pla dels Frares .
No nomes ho dic per el soroll que aixo provoca (que aixo es pot suportar ) sino perque en aquest carrer puja molta gent caminant sobre tot d'una certa edat i que no poden pujar els esglaons hi han d'anar per el mig del carrer .i Per no parlar on han de pujar les mares amb cotxet de nens ?? .
Els cotxes un cop passen el carrer de les margarides i veuen la pujada que els hi ve fan una accelerada fins al cap d'amunt del carrer i quant veuen algun per el mig del carrer nomes fan que pitar perque s'apartin perque ells no s'atreveixen a parar . I... ja la tenim liada La mare amb el cotxet que no pot pujar a la cera , la senyora gran que no s'atreveix a pujar l'esglaó i al cotxe frenant i piiiiiiiiitant .
Ah per cert i per mes inri el guardia ( si hi ha ) a la rotonda de la croissanteria no es preocupa de si els cotxes que pujant per l'olivar son veins o no sino que cotxe que arriba , cotxe que envia cap amunt i .... senyors i senyores d'Arenys tenim un problema ...

Afegeix un comentari nou