Pas de Peatons

Ja que he vist la foto del camió que esta aparcat en un pas de vianants, aqui us ensenyo la que el dia 29 d'agost i també segons diuen que és un pas de vianants, encara que no reuneix les condicions necessàries en el rial al costat de l'Arenyense. I també hi havia un cotxe que ocupava la meitat del "pas".

Per culpa d'aquest "pas" vaig patinar i em vaig trencar el perone, i a més em vaig distorsionar tot el turmell. Em varen tenir d'operar i posar-me una placa i sis tornillos un dels quals em van treure al cap de tres mesos, fins a las hores vaig anar amb cadira de rodes.

D'això ja fa set mesos i encara en tinc per molt de temps perque tot torni al seu lloc. Segons el metge, més d'un any. Jo se que molta gent ha patinat en aquest "pas", i voldria que es denunciés, ja se que ara s'arreglarà, però, que sapiguen que no sóc jo sola que hi he patinat. Encara que segons l'Ajuntament estava perfectament fet, el que diuen és que està gastat pel pas de la gent?

Per cert que la semana passada un senyor també hi va patinar pero va tenir més sort que jo perque el van aguantar. La denúncia que vaig possar ha trigat, sis mesus en ser contestada per l'Ajuntament. Ara els tocarà als advocats fer el seu treball. Esta vist que no es pot anar amb bona fe.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

Esperanceta

que ha dit l'Ajuntament? no

Enviat per Esperanceta el Dc, 07/04/2010 - 22:36

que ha dit l'Ajuntament? no m'ha quedat clar. Sembla que amb el que dius no tant reconegut l'accident i que ara has presentat una demanda amb advocats. Jo pensava que l'Ajuntament té una assegurança que cobreix aquest tipus d'accidents al carrer. Jo no hi he vist fer-se mal a ningú, però hi he vist entrebancar-se a més d'una persona.

rosaura

Pas de peatons

Enviat per rosaura el Dv, 09/04/2010 - 19:29

M'han dit que faci un requeriment al Sr. Alcalde, pero per que tornin a trigar sis mesus mes per contestar no val la pena, torno a dir que no es pot anar amb bona "FE"