Receptes electròniques

Siiiii senyor!!

La cosa ja començava a anar prou be... massa be. I algú del govern va dir-se "anem a complicar una mica l'existencias dels avis" (i la del ciutadà en general). I es va crear la recepta electrònica.

Servidor anava a comprar pastillamen a Can Bertran Serracanta, i l'avia de l'altre banda de taulell es trobava impotent devant de la atentissima dependenta, que li deia que alguna cosa no estava be. La dona semblava que anés a demanar un permís d'òbres més que a buscar els seus medicament, carregada d'un foli doblegat per la meitat, introduït dintre d'una funda de plàstic, que ves a saber què semblava. Mare de Deu! El cas és que es quedava sense alguna pastilla / xarop.

Afortunadament les farmàcies, aquests establiments sense ànim de lucre, sempre tenen sol·lucions per tot.

Servidor ja havia passat pel tràngol d'anar a buscar les corresponents receptes cròniques i trobar-se que tal o qual medicament no hi era a la llista. El noi/noia corresponent del CAP, coneixedor de les mancançes informàtiques del "sistema", doncs te les donava. Però algún cop t'havies d'esperar a que el teu metge t'actualitzés la llista.

Es coneix que cada "x" temps s'han d'actualitzar. Però d'això no t'avisen, no. O el "sistema" s'oblida...

La idea deu ser bona, pero el gurú l'informatic de torn deu ser algún altre G-enxufat... i ja es sap. Ja de per sí els informàtics són gent complexe de tractar. Doncs imaginat "plugged".

Ja petarà. Quan guanyi CIU, o Ciutadans...

Alguna altre trama sortirà, ja veuràs.

El dependent de la farmàcia em va dir que ja feia gairebé un any que això ja funcionava. Deuen haver començat pels avis, que no es reboten. Això és com això de la fracció orgànica, que han començat la recollida-experiment per les urbanitzacions. Algunas esperant (il·lusament) que les recepcioni l'ajuntament. I per això no estosseguen i es mengen el marró de la prova pilot. Que per cert, he vist de tot per dintres d'aquests mini-contenidors. Dec ser l'únic que els fa servir?? Noo, el meu veí del costat també. Això diu, al menys.

Enfí, un cop més, GRACIES Administració, per amanir-nos l'existència.

Propera fita: RODALIES (?)

I com diria el gran Rubianes: Es que se me calienta la boca

Afegeix un comentari nou