Sant Roc 2010 vist per un synerauta (*)

(*) @synerauta és el meu nick a twitter, per si em voleu seguir.

Servidor era un de tants forasters que d'adolescents venien al Johnny's buscant amistat de les gents d'aquesta acollidora vil·la. Ja de petit veníem sovint amb els pares (rollo pixapins), i freqüentavem el Martínez i els seus irrepetibles musclos a la marinera (que no s'han tornat a repetir).

I al final m'hi vaig quedar (o s'hem van quedar)

El cas és que els costums d'Arenys de Mar em tenen enamorat, i he volgut posar aquí les fotos que per mi representen la visió d'aquest Sant Roc, amb les limitacions que la meva modesta càmera em deixa.

Està repartit entre la meravellosa representació urbana de La Pesta, els macips i La Dansa.

Aquest any ha estat una mica més especial que altres: per la representació de la Pesta ('La Pefta', segons com), la Dansa d'Arenys per sang nova i jove (alguns més que altres) i gent notable (historiador, televisiu...). Ubicació de la realització de la Dansa, davant del Xifré. Pel meu gust ja estava be a la placeta, lloc emblemàtic de tota la vida.

A cada fotografia deixo, si s'escau, els meus comentaris, pertinents o impertinents.

I fins l'any que ve, Sant Roc.

P.D.:

Per qui li pugui interessar, aquí deixo un enllaç (es) a la vida del nostre Vot de Vila del web d'algú que sembla que hi entén: http://www.terra.es/personal/angerod/roque.htm

SANT ROOC!!

Nota: el present article es basa en opinions de l'autor (jo) i la informació en el meu poder. Qualsevol errada, foto mal presa, comentari desafortunat (no he dit res de la caiguda de pantalons de l'Estanis durant la dansa, consti), dada incorrecte, etc., no hauran estat fruit de mala fe, sinó de desconeixement, mancança de medis o una apreciació molt sui generis.

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

isabel

Bona crònica!

Enviat per isabel el Dij, 26/08/2010 - 11:18

Joan Carles:

Magnífic tastet d'un Sant Roc meravellós!

Isabel Artero

joancmartin

Tastet d'agraïment

Enviat per joancmartin el Dv, 27/08/2010 - 11:57

Aquests comentaris de reconeixement s'agraeixen molt. Gràcies Isabel!!