CASAL DIGITAL - CURS 2010-2011

Us informem del nou curs 2010-2011 del Casal Digital que començarà el proper mes d'octubre:

- TÍTOL DEL CURS: "Els joves i les noves tecnologies, aprenent a fer el Canal Casal Digital"

El Casal Digital, una iniciativa promoguda per Arenys.Org que tenia l’objectiu d’acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (TIC) als més petits i joves (3 a 14 anys). El Casal Digital es va posar en marxa l'estiu de l'any 2005 com un activitat pionera i fins l’actualitat ha esdevingut un referent en aquest aspecte d’acostar als més petits i joves el món de l’informàtica i les noves tecnologies, volem crear un canal i un programa de televisió dels joves i pels joves, tipus la serie de televisió "iCarly".

- EDAT: De 8 a 14 anys.

- COORDINACIÓ: Oriol Ferran, Isabel Artero i Joan Bosch

- CONTINGUT:

Les noves tecnologies han proliferat com a eina de comunicació i interacció a Internet, que ofereixen múltiples possibilitats i oportunitats perquè els joves estiguin en xarxa. Webs, blocs, canals de televisió per Internet, aquests formats volen esdevenir noves formes de veure imatges, notícies, diaris personals, i volen oferir a l’alumnat una visió de la nova situació del món audiovisual i de la tendència que es preveu per als propers anys. A través d’un curs pràctic volem desmitificar l’ús complex de les Tecnologies de la Comunicació i la Informació (TIC) i trobar les aplicacions útils per a la nostra vida quotidiana. En particular ens proposem un projecte pràctic, la construcció d'un primer programa de televisió per Internet del que podríem anomenar el Canal Casal Digital, primer canal fet per i per als nens i joves a Internet. I la novetat d'aquesta temporada serà que mensualment (a partir de novembre) farem un programa de TV en directe desde el local d'Arenys.Org via internet.

- INSCRIPCIÓ: Per a formalitzar la inscripció, simplement haureu d'anar a l'Espai Jove del Calisay teniu del 20 al 30 de setembre de 5 a 8 del vespre per apuntar-vos.

- HORARI I LLOC: El Casal el farem els dimecres de 6 a 2/4 de 8 del vespre a l'aula d'informàtica del Calisay.

- WEB DEL CASAL DIGITAL:

El Casal Digital disposa d'una web i un bloc propis, en els que anem publicant tot el que es fa fent durant el Casal que podeu consultar quan i on vulgueu: http://arenys.cat/casaldigital. Amb aquest sistema podreu fer el seguiment del que anem fent cada setmana. Per qualsevol cosa ens podeu enviar un mail a casaldigital@arenyautes.cat.

Us esperem a tots/es!

Afegeix un comentari nou