galtes de porc amb rovellons

Missatge d'error

  • Deprecated function: implode(): Passing glue string after array is deprecated. Swap the parameters a drupal_get_feeds() (línia 394 de /var/www/arenyautes.cat/includes/common.inc).
  • Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls a _menu_load_objects() (línia 579 de /var/www/arenyautes.cat/includes/menu.inc).

Ingredients:
4 galtes amb ós partides per la meitat, sal, oli, pebre, 1 ceba, alls, mig got de ví blanc, mig got de conyac, 1/4 de got de moscatell, anís estrellat i rovellons.

Elaboració:
Salpebrar les galtes ja netes i partides per la meitat en una cassola amb oli, afegir els alls i la ceba. Coure amb foc mitjá.
Al cap de 10 minuts afegir el ví blanc, el conyac i el moscatell i un tros de anís estrellat,
remenar i deixar coure a foc lent una hora i mitja aproximadament , remenar i tombar les galtes de tant en tant.
Mentrestant en una paella fregir els rovellons amb una mica de oli, sal i pebre, all i julivert, quan estan fregits afegir-los a les galtes. Deixar-ho tot junt a foc lent 5 minuts més.
Jo abans de afegir els bolets trec els alls i la ceba de la cassola.
Servir.

Bon profit ;-)

Afegeix un comentari nou