Aparcament

Escric despres de molt de temps, per la indignació que avui ens hem trobat molts veins del Pla dels Frares. Després de 38 anys d'aparcar de la mateixa manera, avui els Srs. Policies s'han dedicat a multar a tots els cotxes, que com ja he dit fa mes de trenta anys, per falta de lloc, aparquem de la mateixa manera,

No creieu que al menys podrien avisar? perque nosaltres som conscients que no es respectaven els senyals, però tot es degut a la falta de aparcament que tenim, doncs aquí hi puja a aparcar molta gent dels carrers del voltant, que tenen tant de dret com nosaltres. Are es perderan uns quants llocs, pero si es per millorar el trànsit ho acceptarem. Però no hauria estat malament que, enlloc de posar aquestes multes, estiguessin tot un dia controlant els cotxes que passen, i la velocitat que porten, crec que hi guanyariem tots, perque ara és un perill constant. I també posar un límit de velocitat. Creieu, que es forrarian, perque tots passen del límit, que han de respectar dins la zona urbana.

1 comentari

Afegeix un comentari nou

Comentaris

joancmartin

Multes i cabreigs

Enviat per joancmartin el Dg, 28/11/2010 - 20:09

Si més no, queda aquest conducte per on canalitzar el cabreig i la indignació. I potser es tindrà en compte. I si no ja saps, El Dominical t'escolta!