Fem servei i estem agraïts

La feina ben feta no té ni fronteres ni rival.

Aquest era el lema d'una cervesa relacionada amb un equip de futbol, nosaltres, però sense ànim de fer referències comunes, estem orgullosos de dir en veu alta i el cap ben alt que l'èxit és el resultat del treball constant i l'esforç.
Aquest cap de setmana del 9 i 10 d'abril l'AEiG Flos i Calcat i el Centre Obert Tallaferro hem compartit més que un joc. Des dels Serveis Socials s'atenen a aquests nens d'edats compreses entre 5 i 16 anys agrupats amb el nom de Centre Obert Tallaferro. Tots tenen la seva història i cap mereix ser infravalorada, al centre trobem un lloc on sentir-se més que a casa. El Cau oferim alternatives. Oferim l'alternativa de viure aventures, de treball en equip, de jocs i tallers, d'experiències fora de casa, de prendre decisions per un mateix, de construir un curs plegats, i això ho fem gràcies als nens i nenes de 5 a 18 anys.

Sortint plegats des d'Arenys amb un autocar vam arribar a les portes de Sant Mer (Gironés) en busca d'aventures cridats per una carta i un tresor d'un pirata antic. Hem superat varies proves per convertir-nos en pirates, hem fet banderes, naus amb veles, cants comuns, cabanes, balls compassats, fogueres de camp, proves i jocs, per tal d'aconseguir ser els pirates més rics del món! Que ja se sap que els diners no donen la felicitat però ajuden molt. I els nens han rigut i s'ho han passat bé. Però a més a més, hem fet inclusió social, i em mesclat peres amb llimones, i espàrrecs amb xocolata, monitors i caps, petits i grans, i hem construït un cap de setmana especial per a tots. Fora de casa, sols enmig del bosc, sense preocupar-nos ni de diners, ni roba, ni estudis, ni família, només nosaltres i el tresor, per recuperar en aquests nens i nenes que ells tenen infància, que la il·lusió no es perd mai i que riure és la clau per solventar les realitats que viuen cada dia. Per fer un dia més que un dia.

Per poder dir, que si que es pot aconseguir la TRANSFORMACIÓ SOCIAL.... i és que la feina ben feta, no té rival.

Afegeix un comentari nou