Notícies curioses

- Una dona queda tancada al cementiri de Blanes i ha de sortir saltant la tanca.

Una dona que va descriure com d’edat avançada– va anar-hi a arreglar el nínxol d’un parent, se li va fer tard i a l’hora de sortir va veure que s’havia quedat tancada a dins. Sense telèfon ni manera d’avisar ningú, es va enfilar a la tanca –que es veu que és prou alta– i va saltar.

- Un nen xinès arriba als 60 quilos amb només 3 anys.

Lu Hao és un nen de tres anys que pesa 60 quilos, cinc vegades més del que és habitual per a algú de la seva edat, i que pateix obesitat, segons publica el diari The Sun
Segons declara la seva mare, Lu Hao sopa més de tres plats i plora quan se li restringeix el menjar. La mare ha intentat posar-lo a dieta, reduint la quantitat d'aliment, però no ha donat resultat. Els metges asseguren que el seu cor es veurà afectat per aquest sobrepès. A la Xina hi ha 60 milions de persones obeses.

- La lloba del zoo de Barcelona va saltar la tanca una segona vegada.

La lloba que dimecres passat va provocar un ensurt quan va escapar-se del recinte del zoo on viu va repetir l'acció 24 hores després. La situació es va repetir a primera hora del matí, abans que el zoològic obrís les portes al públic i quan els cuidadors es disposaven a iniciar el dispositiu de trasllat de les llobes a unes altres dependències. Segons va explicar ahir Jesús Cabana, president del comitè d'empresa del zoo en declaracions a Europa Press, la lloba es va sentir acorralada i va tornar a superar la tanca, de tres metres d'altura. Aquest cop, però, el personal del parc la va poder capturar sense complicacions.
Vanessa Lastra

Afegeix un comentari nou