Pega a la seva mare i li roba la dentadura

- PEGA A LA SEVA MARE I LI ROBA LA DENTADURA

Christopher Harding, un jove de 23 anys de Houston, EUA, no només va ser acusat per colpejar i fer mal a la seva mare discapacitada, sinó que a més li va robar la dentadura i va fugir.

La policia encara s'està preguntant per què voldria la dentadura el noi que va atacar a la seva progenitora, una senyora discapacitada.
El que sí que està clar és que el senyor va agafar la seva mare del coll, i després de empènyer i tirar-la al pis, la va colpejar diverses vegades a la cara amb el seu puny.

La senyora va declarar a la policia que el seu fill li va estrènyer tan fort la gola que gairebé s'ofega, i mentre, amb la seva mà lliure, va aprofitar per treure-li la dentadura.

Amb les dents postissos en el seu poder, el jove va deixar de colpejar la seva mare i va fugir de casa seva.

- VAN CONSTRUIR UNA PARED EN MIG DE LA AUTOPISTA

De la nit al dia, sense cartell, sense advertència i sense llums construir una paret creuant una autopista.
Conseqüències òbvies.

L'autopista està sent demandada per desenes d'automobilistes que simplement es van estampar contra una paret en una via de 110 km per hora. La construcció d'un metre i mig d'alçada va ser construïda "per seguretat"ja que havia obrers treballant-hi un tram més endavant.

Les autoritats d'aquesta autopista a Xian, província de Shaanxi, Xina, hauran d'afrontar càrrecs de negligència com el que va aixecar Zou Tieqin. "Venia conduint amb tota la meva família a bord i de sobte em vaig trobar amb la paret.
Vaig frenar el més ràpid que vaig poder però va ser massa tard.
Ens vam salvar gràcies als coixins de seguretat. Però les actuacions s'amuntegaven i alguns no van ser tan afortunats".

Èlia Miquel

Afegeix un comentari nou