Qui som?

Tot seguit sabreu qui som els nens i nenes que formem part del Taller del Casal Digital 2010-2011:

MELINA:

Hola em dic Melina tinc 11 anys vaig a l'escola Joan Maragall i visc a Arenys de Mar una de les meves aficions és el volleyball i una altre és jugar amb la meva gossa. De gran vull ser veterinaria.

IRINA:

Hola! Hem dic Irina, el meu color preferit es el lila m'agrada mirar la serie de televisió "los Protegidos" i jugar a tennis, tinc 12 anys i el meu anivarsari es el dia 26 d'abril.

ÈLIA:

Em dic Èlia Miquel, vaig néixer al 14/1/1999. Visc a Arenys de Mar i vaig a l'Escola Joan Maragall. El meu color preferit és el blau. M'agrada viatjar i una de la meva afició és navegar.

VANESSA R.:

Hola em dic Vanessa Ropero Ocaña i tinc 10 anys. M'agrada el meu cole que es diu Joan Maragall i m'agrada molt la meva professora que es diu Anna i també tots els altres companys i metres. Tinc una germana què és diu Anna i la meva mare és diu ISBEL i el meu pare es diu QUIQUE.

VANESSA D.:

Hola em dic Vanessa i tinc 11 anys. Visc a Arenys de Mar, vaig a l'escola Joan Maragall.
Sobretot m'agrada molt jugar a voley per que es molt divertit.

MARC:

Hola. Soc en Marc tinc 12 anys visc a Arenys de Mar i soc d'en Joan Maragall. Vaig al Casal Digital, on sempre fem moltes coses. M'agrada l'ordinador, normalment jugar està clar. El meu color preferit es el negre. El meu hooby es nadar i el meu equip de futbol és el f.c. Barcelona que és normal també m'agrada l'atletisme, però també cansa que és normal ,però de totes formes m'agrada.

ARNAU:

Hola em dic Arnau. El meu color preferit es el taronja. Des de petit volia ser periodista i ara tinc la oportunitat. Les meves aficions es fer atletisme i llegir tot tipus de llibre. M'agrada mirar pelis d'aventures, d'humor i sobretot en 3D. El meu equip preferit es el F.C.Barcelona i en sóc un seguidor. Adéu!

I anem engrandint la familia!!

Afegeix un comentari nou