CASAL DIGITAL ESTIU 2011!!

Hola a tothom!!!

Us informem que ja us podeu apuntar al CASAL DIGITAL D'ESTIU!!!! afanyeu-vos que son places limitades!!

Del 30 de maig, i fins el dijous 2 de juny, està obert el termini d'inscripcions per als casals i altres activitats d'estiu organitzades per l'Ajuntament d'Arenys de Mar dins la campanya "2011: Un estiu genial", us podeu inscriure de dilluns a divendres de 9:30 a 13:30h i de 5 a 7 de la tarda.. Aquest any s'ha optat per fer directament les inscripcions (sense preinscripcions) per facilitar a les famílies el tràmit de la matrícula. L'Espai Jove (al Centre Cultural Calisay) és el lloc on us heu d'adreçar per formalitzar la inscripció i on us informaran dels tràmits que heu de seguir. (Us fem arribar el triptic d'aquest estiu).

Al Casal Digital els nens i nenes podran comprovar que l’ordinador no és només una eina per jugar, sinó que també el poden fer servir com a eina de treball, concretament per fer de joves periodistes. Podran conèixer tot allò que fem gràcies a la utilització de les TIC, que ens permetran publicar les nostres activitats, sortides i jocs a Arenys.Cat. Aquest estiu farem ràdio, aquest any hem arribat amb un acord amb Ràdio Arenys per realitzar un programa diari de 60 minuts de durada en el que explicarem el que van fent els altres casals, farem seccions variades com cinema, del que passa al poble, xerrarem de tot una mica i els programes també penjarem a la nostra web perquè els escolteu o descarregueu, farem televisió digital mitjançant la web del casal i que podreu visitar quan vulgueu. Farem el tradicional videoclip de l'estiu, fotografia digital, a més a més anirem a la platja, ferem jocs, tallers, visites a televisions locals i moltes coses més!!!

- DADES:

Participants: Infants nascuts entre 1999 i 2004.

Lloc: Espai Jove (C.C.Calisay)

Horaris:
De dilluns a divendres de 3 a 6 de la tarda.

- Quinzenes:

1a: de l’1/07 al 15/07 (serà festiu el 11 de juliol, festa major)

2a: del 18/07 al 29/07

3a: del 22/08/ al 02/09

Places:
20 infants per cada quinzena (PLACES LIMITADES!!!)

Preu:
60 €/quinzena

El Casal Digital és un projecte impulsat per Arenys.Org que té com a principal objectiu acostar les Tecnologies de la Informació i la Comunicació als més joves (d'entre 8 a 14 anys).

- WEB DEL CASAL DIGITAL:

El Casal Digital disposa d'una web i un bloc propis, en els que anem publicant tot el que es fa fent durant el Casal que podeu consultar quan i on vulgueu: http://arenys.cat/casaldigital (en reformes) o http://www.arenyautes.cat/casaldigital (bloc). Amb aquest sistema podreu fer el seguiment del que anem fent cada setmana.

Gràcies per l'atenció i ... us esperem a tots/es!!!!

---
Joan Bosch
93.795.85.96/626.651.258
Casal Digital - Arenys.org

http://arenys.cat/casaldigital
http://www.arenyautes.cat/casaldigital

Afegeix un comentari nou