Guisat de Senglar a la cassola .

Guisat de Senglar a la cassola.

Ingredients per a unes 16 persones:

Quatre quilos de senglar
Un quilo de pastanagues
Sis porros
Dos cabeces d’alls
Un quilo de tomàquets
Sis fulles de llorer
Una branqueta de farigola
Tres quilos de patates
Tres litres de vi negre
Oli i sal
Una mica de farina
Avellanes torrades per la picada.

Procediment:
24hores abans de ser cuinat es posa el senglar desossat a macerar amb les verdures, herbes i vi negre.
Es talla el senglar a daus proporcionats, els enfarinem i salem per seguidament fregir-los a la cassola amb oli calent. Un cop han agafat un color daurat els reservem, en el mateix oli fem el sofregit amb les verdures i herbes que prèviament hem tallat a trossets més petits.
Al cap d’una hora i quart de fer xup-xup, afegim el senglar i el vi que ha sobrat de macerar i ho deixem fer, a foc lent.
Quan ha passat una hora de cocció i s’ha reduït el vi, es retiren les verdures per triturar-les, ( la farigola i el llorer, no ), abans de incorporar la salsa a la cassola cal passar-ho pel colador xines.
Incorporem les patates tallades a daus mal trencats, si veiem que no ens queda suc per coure les patates podem afegir caldo de carn, un quart d’hora més de xup-xup, afegim la picada i ja podem tancar el foc.
Servir i a llepar-se els dits!!!!

Afegeix un comentari nou