Pebrots del piquillo farcits amb ceba caramel•litzada i formatge.

Ingredients per a vuit persones:

40 pebrots de pot, anomenats del, ‘’piquillo’’
1 kilo de cebes de figures
400 grams de formatge anomenat, ‘’tetilla gallega’’
Oli, sucre i sal
Crema de llet

Procediment:
Reservem tres pebrots per la salsa
Tallem la ceba ben fina
En una paella amb una mica d’oli enrossim la ceba amb bastant de sucre i un polsim de sal, fins a quedar transparent. Ha de quedar ceba caramel•litzada.
Si veieu que es comença a cremar la ceba i encara no es prou dolça i podeu afegir una mica d’aigua, fins aconseguir la textura i dolçor que creieu adient.
Un cop caramel•litzada, apagueu el foc i afegir el formatge a daus petis, remenar i ja es pot passar a farcir el pebrot.
Farcir els pebrots i col•loqueu-los en una safata.
Per fer la salsa: s’ha agafa els tres pebrots reservats, un pot de crema de llet i una mica de sal, ho tritureu i amb la salsa cobrim els pebrots.
Escalfar al microones abans de servir.

Nota: Ara que fa calor, es poden servir freds, el formatge agafa més cos i estan genials.
Es un plat molt fàcil de fer, que surt molt bo!!!!

Animat a provar-los de fer i ja ens diràs si han agradat :-).

Afegeix un comentari nou