Canapès variats.

Ingredients:
Pa de motllo sense crosta
Ingredients variats, per exemple:
Sobrassada i mel, barregem ingredients, la mel va a gust
Xampinyons, ceba, encenalls de pernil, tot ben petit i els xampinyons i ceba han de ser fregits
Frankfurt fregit i mostassa
Salmó fumat a talls i mantega, la mantega al punt de untar
Enciam tallat ben petit i palets de cranc, tallats també, maionesa, tot barregat.
Anxova i mantega, tot barrejat.
Formatge rocafort i pinyons, tot barrejat
Caviar, ceba picada en cru i mantega, tot barrejat
Pebrot escalivat i carn picada fregida , barregem els ingredients
I el que vosaltres us agradi i creieu més adient!!

Procediment:
Aplanar les llesques de pa,han de quedar ben aixafades, però sense que es trenquin.
Posar la llesca aplanada damunt de un quadrat de paper film ,agafeu els ingredients escollits i farciu la llesca de pa, seguidament enrotllem la llesca amb els ingredients, , hem de embolicar-los ben fort amb el paper film, com si fos un caramel i posar-los al congelador.
Quan els tingueu que fer servir, els trèieu del congelador dues hores abans del àpat, per tallar-los en forma de canapè, han de estar semi congelats, si no es més difícil de que quedin be, sense desmuntar-se.
De cada llesca enrotllada, es poden fer set canapès, per tant, s’ha de calcular les llesques que es fan amb diferents ingredients. De totes maneres un cop fets i congelats tenen llarga conservació i els podem anar fent servir, cada cop que vulgueu impressionar als vostres convidats o per vosaltres.
Son originals, econòmics, fàcils i fets artesanalment i com no, surten boníssims!!!
Animeu-vos a fer-los amb els ingredients que us agradin més, improviseu, proveu diferents gustos , és molt divertit!!!

Les tres Maries :-).

Afegeix un comentari nou