2-2 i cremada

Areny@utes ahir vam fer el primer entrenament a pista i ja m'he endut el regal habitual de cada temporada: una cremada a la cama. És que per salvar una pilota t'has de llençar a terra i les genolleres ja fan la seva feina, però ahir entre l'emoció i les presses em vaig oblidar les "mitgetes" a casa. I és que de "mitgetes" no només en viuen els futbolistes, també les "voleibolistes" :-). No sóc cap experta en fotografia digital, ni entenc de píxels, ni tinc un megaobjectiu superultrasònic per fer fotos en alta qualitat, però es pot veure a la imatge una vermellor a la cama. Doncs us presento la cremada 1 de la temporada 2011-2012.

Les sensacions molt bones però encara em noto lenta i em falta salt. Això sí, la qualitat de recepció de l'equip, res a veure amb l'any passat. Hem millorat molt. Ah i ja coneixem les nostres rivals i ja tenim les equipacions! A la samarreta hi dirà "12 Faralai". És a dir dorsal 12. Jo volia l'1, però per sorteig m'ha tocat el 12.

La llàstima va ser sortir de l'entrenament i assabentar-nos del 2-2 del Barça... baixant de Sant Celoni, amb el mareig habitual de la carretera amb les corbes. Però em van recomfortar una mica les paraules de Guardiola a la ràdio .

Afegeix un comentari nou