El repartiment de cartelleres del "govern dels preparats"

És una anècdota si voleu, però és també un tast de com s'estan fent les coses (o de com estan fent les coses CiU-PP-SI-RCat-VIA).

En cada campanya electoral es fa un repartiment de les cartelleres que per unitats de 3 dies s’assignen a les diferents forces que concorren a les eleccions. En les properes del 20N, hi ha a Arenys de Mar 5 forces: PSC, CiU, PP, ERC, ICV

El total d’unitats cartelleres/dies a repartir és 70. I els 5 partits polítics esmentats. El destí ens ho hagués pogut posar més complicat però no, en aquest cas ens ho va posar fàcil, fàcil. Entre altres coses perquè 70 entre 5 dóna 14 exacte.

Però no, "els preparats" van decidir que el repartiment òptim de 70 entre 5 és que a quatre forces els correspongui 15 i a una 10. En total 70.

Us felicito!

2 comentaris

Afegeix un comentari nou

Comentaris

esperanceta

Potser si....

Enviat per esperanceta el Dij, 10/11/2011 - 09:58

Marc,

Potser tens raó. Vist tal i com ho expliques no hi ha cap mena de dubte.
El tema és veure quins arguments han donat (se suposa que alguna mena de raonament hauran donat) i veure perquè els "no-tan-preparats" han acceptat.
Sabem defensar els nostres drets o només sabem queixar-nos?

@marcsic

No s'ha acceptat

Enviat per @marcsic el Dij, 10/11/2011 - 13:17

Esperanceta,

Els "afectats" (penso que és desencertat parlar de "no-tan-preparats") no ho han acceptat i han presentat formalment una reclamació per solucionar aquest repartiment, que per altra banda té una solució ben fàcil. Cada partit que ha rebut 15 unitats n'ha de cedir 1 a qui només n'ha rebut 10.

Per tant, cal defensar els drets (i tant que sí) i si la queixa és una via, cal utilitzar-la també.