Encara no sabeu qui és la Shakira?

Shakira Isabel Mebarak Ripoll (Barranquilla, 2 de febrer de 1977), coneguda simplement com Shakira, és una cantautora, compositora i productora discogràfica colombiana del gènere pop-rock en castellà i anglès. Va debutar en el mercat discogràfic hispanoamericà en 1995 amb l'àlbum Pies descalzos i l'èxit internacional li va arribar de form definitiva el 2001 amb Laundry Service.

Es tracta d'una de les cantants de l'àmbit musical llatí amb més èxit internacional. Els seus discos més venuts han estat: Pies Descalzos, ¿Dónde están los ladrones?, Laundry Service, Fijación Oral Vol. 1 i Oral Fixation Vol. 2. Entre les seves cançons més populars hi ha "Estoy Aquí", "Ciega, Sordomuda", "Ojos así", "Whenever, Wherever", "Underneath Your Clothes", "La Tortura", "Hips Don't Lie", "Loca", i "Waka Waka"".

Entre els interessos de Shakira hi ha la història mundial, i amb freqüència estudia la història i la llengua dels països que visita.
Shakira es cosina de la model i Miss Colòmbia 2005, Valerie Domínguez.

L'any 2000 va iniciar una relació sentimental amb Antonio de la Rúa, fill del llavors President d'Argentina Fernando de la Rúa, relació que fou notícia a tota Amèrica Llatina. El 10 de gener de 2011, Shakira va fer públic a la seva pagina web que després d'onze anys junts, ella i Antonio De la Rúa s'havien separat l'agost de 2010 com a parella, mantenint la seva relació com a socis als seus negocis i a la vida professional. El 2011 es va confirmar la relació amb el futbolista català del FC Barcelona Gerard Piqué.

Afegeix un comentari nou