Cartellera de la setmana

Aquest cap de setmana podeu anar a veure una infinitat de pel·lícules xulíssimes que us podran agradar molt anem a veure:

1. Tenim La Cosa i el seu argument es aquest. La bellesa aterridora d'un continent extraordinari, l'Antàrtida, serveix de teló de fons per a una missió científica. Un descobriment que obre possibilitats inimaginables es converteix en una lluita per la supervivència quan un grup d'investigadors internacionals descobreix un alienígena.

2. També està contagio i el seu argument diu així. "Contagi" narra el ràpid progrés d'un virus letal que es transmet per l'aire i mata en qüestió de dies. A mesura que va creixent l'epidèmia, la comunitat mèdica mundial lluita contra rellotge per trobar una cura i controlar el pànic, que s'estén fins i tot més ràpid que el propi virus. Al mateix temps, la gent lluita per sobreviure en una societat que s'enfonsa.

3. I com no la pel·lícula de Tintin i el secret del unicorn que es pot trobar en català i diu així. Les aventures de Tintín: El secret de l'unicorn se centra en el misteri que amaga la maqueta d'un vaixell que Tintín compra per regalar al seu amic Haddock, després del inusual interès d'uns individus per reproduir el navili, Tintín descobreix que hi ha tres models iguals, ocultant-hi uns pergamins que portarien al tresor del pirata Rackham el Roig.

4. I per últim una de por Detras de las paredes el seu argument es així. Will Atenton, un editor de gran èxit, abandona el seu treball, un lloc amb molt poder a Manhattan, per anar a viure amb la seva dona, Libby, i les seves dues filles a un pintoresc poble de Nova Anglaterra. Però quan es comencen a acostumar a la seva nova vida, descobreixen que la seva perfecta casa ha estat l'escenari de l'assassinat d'una mare i els seus fills. I tot el poble pensa que el crim va ser comès pel marit, l'únic supervivent.

Us deixem amb el trailer de Tintin:

Casal Digital

Afegeix un comentari nou