Benvingut any 2012...!

Tenia moltes ganes de que el 2011 marxés. Aquest any passat ha estat un any de pèrdues. Pèrdues de persones, d’amics, de companys i coneguts que han marxat massa aviat de les nostres vides. També ha estat un any de canvis, amb pèrdues econòmiques i socials que ens han portat a fer passos enrere en tot el que s’havia aconseguit amb l’esforç de molta gent i molts anys de reivindicacions.

Les retallades ho han estat també en els drets aconseguits en educació, en salut, i sobretot, en cohesió social. S’ha aconseguit fer de la crisi un gran forat on hi cap tot, i on tot si val. No valen les excuses del que m’han deixat en herència, de com ho ha deixat el que governava anteriorment (recurs per cert molt utilitzat), perquè la crisi, aquesta famosa crisi és mundial i fruit d’un model econòmic que ens ha esclatat a les mans.

I ara s’acosten les “revocades”. El que s’aprova es desaprova per art de màgia.Per tant, alerta: tot el que s’ha aconseguit a base de treball, de consens, es pot tirar enrere. I no parlo només a nivell municipal. També haurem d’afrontar pèrdues d’identitat. Aviat tornarem a tenir el castellà com a llengua vehicular a l’escola i a celebrar curses de braus a Catalunya. I sinó, temps al temps.

Per això hem de mirar al futur amb optimisme, amb ganes de superar la situació i tornar a defensar i lluitar per recuperar el que hem perdut i que no ens treguin el que hem aconseguit.

Entre molts d’altres, un dels meus propòsits és el de començar a escriure periòdicament en aquest bloc, sense grans pretensions, de forma senzilla, però directa, com sóc jo mateixa. A veure si ho aconsegueixo.

Aprofito per desitjar- vos molta salut, feina, felicitat i molta, molta sort per aquest any que acaba de néixer.

Ho necessitarem.

Bon any 2012!

Afegeix un comentari nou