Una recollida de 4000!

Moltes gràcies a tot-hom!!!

El cau Flos i Calcat us vol agrair a tots la vostra col·laboració a la recollida d'ampolles de cava que varem fer el passat dia 8 de gener!! Malauradament aquest curs al cau som poquets i vam fer una recollida lenta, i a batzegades però amb moltes ganes i contents de poder-la fer. Els anys difícils que corren, van per tothom però des del cau sabem que la feina que fem val la pena i que al final del camí, veurem la llum!!!

Moltes gràcies als pares i mares del cau que ens vau venir a ajudar, sense vosaltres la recollida hagués estat molt més feixuga!! Moltes gràcies als arenyencs i arenyenques que ens vau guardar les ampolles durant un any a casa vostra perquè nosaltres les poguéssim tenir. En especial el C/ de la Torre que ha batut rècords, a la Neus d'Arenys de Munt, al càmping de Canet, a l'Ateneu, a l'Hogar Gallego de Calella, i als veïns que ens deixeu les ampolles al cau, cada setmana de l'any...

Moltes gràcies a la ràdio i la cobertura que ens fa, ens sentim acompanyats Josep i cia... i moltes gràcies a en Rafa Muñoz que porta 22 anys recollint ampolles, quasi tants com els meus de vida!!! Per la propera, l'apps per Android de la recollida segur que estarà en marxa Rafa!!! I també moltes gràcies a en Ferran que ens acompanya en esperit i remolc!!! :)

Un any més, 4000 gràcies per aquestes ampolles, i recordeu, si us truquen al timbre ben d'hora, ben d'hora, ben d'hora, és que és la recollida d'ampolles de cava buides del cau!!!!

n

Afegeix un comentari nou