El Pla dels Frares

Aquest any els primeres pisos del Pla dels frares compliran 40 anys ,des de el primer dia que la nostra adreça ha estat Pla dels Frares escala 1, esc 2, esc 3 i així fins a la escala 10. Quan es va fer la nova promoció d'habitatges protegits, es va continuar amb Esc 11, Esc.12 fins la 14. I ara amb les noves que es van posar a la venda o lloguer la setmana passada, resulta que repeteixen números Pla dels Frares Esc.2 i 6.

La junta ja fa un any que es va posar amb contacte amb l'Ajuntament, més ben dit amb el Sr. Vinyes i el Sr. Matabosch i ens varen dir que com que encara no tenien la cèdula d'habitabilitat mirarien de arreglar-ho. Amb el nou Consistori també hem parlat però per el que es veu no ha servit de res.

El problema es que des de Correos ja han avisat que o s'arregla o es negaran a passar la correspondència perquè es fan un "lio". El primer embolic ja s'ha produït aquesta setmana i una família de la Esc. 4 que esperava un paquet per SEUR el varen portar als pisos on encara no hi viu ningú. La noia que esperava el paquet al passar per davant dels pisos nous va trobar l'avís de casualitat. No seria mes normal que continuessin amb Esc.15 o canviar el nom per baixada del Pla dels Frares o bé del Rial del Bareo.

Espero que s'arregli perquè el veïnat estem INDIGNATS i disposats a anar a l'Ajuntament en comitiva. No seria normal que després de 40 anys tinguem que canviar la adreça 80 veïns per culpa de algunes persones que no estan per la feina o no en tenen ni ....idea.

Afegeix un comentari nou