Cesc Fàbregas

Cesc Fàbregas es va formar al planter del Futbol Club Barcelona, on havia ingressat en edat infantil, procedent del CE Mataró. Al Barça, Cesc va formar part dels equips infantil, cadet i juvenil, on va coincidir, entre d'altres, amb Gerard Piqué i Leo Messi.
Va jugar amb la selecció espanyola sub-17 el Mundial sub-17 del 2003, en el qual va destacar per guanyar els trofeus al millor jugador i al màxim golejador del torneig. Va perdre la final enfront la selecció del Brasil.

Sense haver jugat mai un partit amb el primer equip, l'octubre del 2003 va ser fitxat per l'Arsenal FC quan encara tenia 16 anys i no tenia contracte professional amb el Barça. A l'edat de 16 anys i 177 dies debutà amb el primer equip en un partit de lliga contra el Rotherham United. El desembre del 2003 marcà el primer gol oficial contra el Wolverhampton, sent així el més jove en marcar un gol a la història de l'Arsenal amb només 16 anys i 212 dies.

Tot i això, no va ser fins la temporada 2004-2005 que Cesc va començar a fer aparicions regulars en el primer equip. Ho va fer per a substituir els migcampistes titulars que havien caigut lesionats.

Afegeix un comentari nou