Entrevistem en Xavi Bará, veterinari

El dimarts passat dia 10 d'abril seguint amb la ronda d'entrevistes que estem fent ens va visitar a l'activitat de periodisme en Xavi Bará, el pare de la Sofia ell és veterinari, tot i que ens va explicar que hi ha diferents maneres de fer aquesta feina, en el seu cas fa el control d'aliments per animals tot i que a vegades visita granjes per explicar i vigilar que tot estigui correcte. Li vam preguntar si desde sempre li havia agradat la veterinaria, en Xavi va respondre que al principi va començar una carrera ben diferent però es va adonar que realment això era el que volia fer, això a vegades passa, el més important és fer el que t'agrada ens va dir.

Ha viscut a Anglaterra i ens va dir que allà tot és diferent, la gent, el menjar, la manera de ser de la gent, el clima.... a tot això prefereix viure a Arenys, on s'hi troba molt agust.

També li hem preguntat quin animal li agrada més i ens ha dit que el gat perquè desde que en tenen un a casa a vist que la seva manera de ser és molt peculiar ja que són animals molt autònoms però que alhora donen molta companyia. Al final en Xavi també s'ha animat a fer una pregunta a les periodistes del Joan Maragall.

Ens ha agradat molt fer l'entrevista i aquí us deixem unes fotos!!

Afegeix un comentari nou