Cròniques banals (I) - La vorada

Feia mesos que no visitava aquest espai. No hi havia res a dir; si més no, res interessant. I continuo sense tenir res interessant a dir.

Fa anys m'enganya a mí mateix dient-me que escrivint no pretenia fer-ho per a un public, i m'enganyava, perquè tot aquell que escriu ho fa de cara a un públic més enllà de un mateix.

Després d'aquest breu preàmbul procedeixo a parlar del què venia a parlar. He pensat en fer petits articles sobre coses que veig, relacionades amb el poble, que malgrat ser banals, no deixen de ser curioses; per a mí, si més no.

Havia pensat en fer reculls, però es fan llargs i feixucs de llegir, així que els faré monogràfics. En aquest cas sobre LA VORADA DE LA INEXISTENT VORERA DE DAVANT DE L'ASIL TORRENT.

Una espècie de parany pels que voliem aparcar, i de fet l'han treta. No deu fer gaire, ja que freqüento força aquesta zona. Quina raó de ser tenia aquella vorada?

Treure-la ha estat una bona idea, de qui hagi sigut. Semblava un petit càstic per algun pecat del que érem inconscients.

Vegeu la fotografia

Afegeix un comentari nou