Cròniques banals (IV) - El peix emprenyat

Ja ho vaig dir, aquesta serie d'articles "Cròniques banals" els faig en un to d'humor sobre coses del poble, rebent qui es posa pel davant. La banalitat també ha de tenir el seu lloc en un espai tant seriós com és aquest.

Aquest post o com se li vulgui dir el dedico a una espècie de peix protegida. Es tracta del peix emprenyat de la foto, que hi ha graffitat a la planta depuradora o el que dimonis faci amb les aigues residuals aquella andròmina de l'arquitectura; sortint del pas soterrani per cotxes que va a petar a la primera platja o de la Picòrdia. Zona amb una pudor força desagradable, dit sigui de pas.

Aquest graffiti fa anys que hi és, i dic que el peix deu ser una espècie protegida perquè ningú es molesta en esborrar-lo. Clar que la zona pertany a Ports de la Generalitat, organisme, m'imagino, amb una capacitat limitada de gestionar coses. Ports de la Generalitat, fill de la gran mare La Generalitat. El gestor que ho manega (dels molts que hi han a La Generalitat) ara, amb la crisi, no deu disposar de pressupost.

Tot plegat és una opinio.

Personalment li he agafat apreci, al peix. Per mí que no s'esborri.

Versió dulcificada. Original a La Cosa Meva

Afegeix un comentari nou